Beeldende therapie online

Voel je je onzeker en heb je last van een negatief zelfbeeld? Heb je last van gebeurtenissen en lukt het je niet jouw leven zo in te richten dat je je daar tevreden over voelt?

 In dit aanbod

 

Werk je online met Mirjam

 

Krijg je materiaal thuis gestuurd

 

Formuleer je een hulpvraag en maken we een behandelplan

 

Werk je met opdrachten die passen bij je doelen

 

Wordt er eventueel samengewerkt met je verwijzer of andere hulpverlener 

Wat is het?

Beeldende therapie is een therapie waarbij gebruik gemaakt wordt van beeldend materiaal om veranderings- en ontwikkelingsprocessen in gang te zetten. De beeldend therapeut heeft een scala aan interventies, doelgerichte handelingen, die jou als cliënt van beeldende therapie, verder helpen. 

 

Online werken betekent dat we op afstand van elkaar toch contact gaan leggen over hoe jij je voelt, wat je denkt en wat je laat zien met materiaal. 

 

Voor online therapie heb je internet nodig en liefst ook een laptop, maar een telefoon op een standaard neerzetten, kan ook.

 

Ook moet je thuis je eigen (tijdelijke) plek creëren waar je rustig kan werken en praten tijdens de online beeldende therapie.

 

Je hebt keuze uit afspraken van 45 minuten of 60 minuten.

 

De kosten:

45 minuten:      68 euro

60 minuten:      79 euro

 

Voor wie?

Voor volwassen die vastlopen in hun werk of privé, en het lastig vinden om woorden te vinden voor hun omstandigheden.

Voor volwassenen die intensief willen werken aan ontwikkeling, verandering of acceptatie van hun persoonlijke omstandigheden. Voor volwassenen die gebruik maken van reguliere therapie en aanvulling willen op de werkwijze bij een andere hulpverlener.

 

En; je bent tijdelijk niet in de mogelijkheid om naar de praktijk toe te komen, of je geeft de voorkeur aan online-therapie.

 

Ben je jonger dan 25? 

Ben je tussen de 12-17?

 

Wat krijg je er voor terug?

Beeldende therapie kan je verder helpen in je ontwikkeling naar meer zelfvertrouwen. Het kan je een misschien wel realistischer beeld over jezelf en anderen geven. Het kan je helpen met het verwerken van gebeurtenissen door je verhaal bijvoorbeeld in het beeldend werken 'los' te laten. Jouw leven weer opnieuw vormgeven begint bij beeldende therapie!


"Je moet hier erg nadenken over je gevoelens en emoties, dat is moeilijk maar goed!"

 

Reactie van cliënte beeldende therapie.